Tři v tom

 


Komentáře

  1. Když jsme před několika lety na cestě z Chorvatska projížděli zcela turisticky zahlceným Slovinskem, nějakým nedopatřením jsme se ocitli "na dostřel" Triglavu. Horko-těžko jsem umravňoval Evu a vymlouval jí, že po té rozbité lesní cestě plné výmolů s plně naloženým autem rozhodně nepojedu až k nějaké chatě na úpatí toho monumentálního masivu, ze které se každý správný slovinec alespoň jednou v životě musí vypravit a vyšplhat na ten šílený kopec. Ona by byla i schopná vyjít "alespoň kousek" ((((-: bo to je velmi akční žínka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Triglavu ale nápis "Triglav Salon Republiky" nemají. To musíte vyrazit do Hradce po Gočárových schodech, kousek kolem GMU až dojdete k divadlu a tam to je. Tedy na pár dnů než ty tři složí a odvezou :-)

      No pro mě je tady ten festival vždycky tak trochu vzpomínkou na časy kdy jsme jezdívali a na kolejích přespávali abychom mohli vidět tohle (a nejen tohle) jak se říká na živo...

      https://cinoherniklub.cz/ck/jaroslav-vostry-tri-v-tom/

      navíc bez nutnosti PCR testů...

      Vymazat
  2. Nedávno jsem psal na FB Rudymu, že kdybych si měl dát na zeď všechno, co se mi od něj líbí, musel bych bydlet v hodně veliké hale. U Tebe to pltí taky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě bych Ti na tu zeď doporučil ještě nějaké obrázky od Místního Hrobníka (galerie DA, písemně právě dnes). Možná pak budeš za ten pověšený kolektiv moci vybírat vstupné 😂👨‍👨‍👦‍👦

      Vymazat

Okomentovat