Ve jménu pravidel, kodexů a dalších dobrých úmyslů...

Zase se vyvrbil takový nešvar. A tak bylo třeba zasáhnout, zakroutit tipec. Obalit se pravidly, kodexy a k tomu ještě potřebou dobře sloužit svým chlebodárcům. A vymezit se tomu odpornému pojmu CENZURA. Ta přece neexistuje. To jen nevzdělanci ukazují prstem těm různým mediagurům co všechno vědí po těch všech školeních téhle množiny žijící jaksi ve svém vlastním virtuálním světe a jen oni umí určit co předhodit davu a co ne. A za co peníze jsou a co nic nenese. A když se to pokazí vědí jak zatáhnout za brzdu.



https://blog.aktualne.cz/blogy/blog-aktualnecz.php?itemid=41277

Před časem se (sice v jiné úrovni) prakticky něco podobného dělo na DA pod Lutonského taktovkou. Výsledky jsou po té době známy.

Projevuje se ten kýžený stav třeba (jistě podle pravidel a kodexů) tlacháním na téma kdo je tu či tam déle, kdo přežil a cudně se mlčí s jak ohnutými zády za kýženého impotentního klidu. Horší je to, že někteří je ani víc už ohýbat ani nemuseli. Spokojí se totiž s málem. S galerií bez velkého písmene na začátku co generuje převážně jen nicotnost a rutinu  bez adekvátní zpětné vazby. Proč se tahle galerie jmenuje stále ještě  DigiARENOU když ve skutečnosti funguje jako bazén vzájemného si poplácávání po zádech těch co se nestydí je otázkou.


https://galerie.digiarena.zive.cz/showphoto.php?photo=211376&cat=540



Málo komu se chce z toho vývoje zvracet (a kdyby, bude náležitě odměněn ve jménu chlebodárců). Víc jsme si zvykli a došli k závěru že mlčet je také cesta..ke klidu.


Navíc zvracení je mimo kodexy...ctihodní mediaguru, strážci svobody projevu co hájíte zájmy svých chlebodárců tím určitě jedině správným způsobem!





Komentáře