Bohemia Energy, Váš realitní makléř

Přiznejme si to. Bylo načase skoncovat s tou odpornou z totáče pocházející trenýrkovou kulturou. Navíc trenýrky, zvláště ty delší dobu nošené zanechávají uhlíkovou stopu. A ta stopa, to je mrcha mající v budoucnu neblahý vliv na ceny energií. 

Nenabíhejme si už více filozofům v dresu GREEN DEAL na jejich trojzubce. Prostě je potřeba méně větrat, více se strojit a nevysávat energie přípravou tradiční trapně high energetických Českých jídel. Tedy pryč s vepřovou, kolenem, uzeným a štrůdlem či slívákem... fast foodům na cestě do Evropy vstříc.

Když nám Česká spořitelna (babičko to je přece ta co nám jako jediná tenkrát poskytla bezúročnou novomanželskou půjčku), ukázala směr při výběru těch správných energií (a teď se nám ta holka omlouvá zdarma) jistě nás nenechá ve štychu při vstupu do segmentu realit.

Třeba zase budou nějaké ty “Reality CS” členem finanční skupiny České Spořitelny a,s. a s nimi zvládneme své finance s přehledem a dokážeme víc a šmejdům se budeme smát do jejich upocených tváří.



a tak místo téhle


teď budeme zpívat tuhle




Komentáře