Tep náš vezdejší...

 






Dodatečně vložené fotografie ke komentářům:







Komentáře

  1. Včera jsem Tomáškovi ukazoval cévní soustavu, ale takhle zajímavě to nevypadalo.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta první : hlavně to zahrabat na správné místo a pečlivě zakreslit do plánů, až to přestane
    tepat..abychom věděli
    Ta druhá : nemohu si pomoct.
    Zlaté procesí s 22 egyptskými faraony projíždí Káhirou do nového muzea.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Josefe, pár slov připíšu🙂

      Ta první fotka...to takhle kvůli pár kabelům zničili nádhernou louku uprostřed města kam jsme chodili za užovkou a zaječicí. A nejednou místo nich díra až kdo ví kam. A přesto jsem se snažil najít cosi poetického, fotogenického, estetického. Přiznám se že barevnost tomu hledání velmi pomohla.

      K té druhé fotografii to je pěšky asi 1200 metrů a fotka vznikla asi o dva týdny později než ta první.
      Dodatečně vkládám ten prostor přetavený do artefaktu, který by se (obrazně řečeno) dal vyříznout. Myslím, že kdyby u toho byl pan David Černý, tak by to udělal, převezl by to k vám do Prahy, umístil na dvůr paní Medy Mládkové a pojmenoval "Hradecká epopej". A to bych šel pak já pak vyfotografovat, jak před tím naprosto konsternovaný stojí a učůrává slintající pan Milan Knížák ...a světe div se blahořečí autora🙂

      No a ještě přidávám jednu další fotku. Ta nedávná a patří do mého cyklu "Podzemní garáže" . To jsou prostory které mají tady v HK dost velkou zelenou🙂 Dnes jsem šel kolem a stále je to tam tak jako na té fotce...asi se ten způsob osvědčil🙂

      Vymazat
  3. Tak to bylo v učebnicích. Červené jsou tepny, modré žíly. Doktoři z Ukrajiny vám tam v salonu ty cévy vymění, což je záruka toho že nejméně pět (ba i šest) let na to nikdo nebude muset sáhnout (((-:

    A ty zkornatěné tepny, to jsi předpokládám fotografoval na patologii hradecké medicíny ,-) vidno, že nebyl nic platný ani kardiostimulátor, he.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta první je u starého Aldisu vedle nového Aldisu...

      Ta druhá cestou do kopečka. Až to za 5-6 let znovu odkryjí budou takhle odvážet zrezivělé koloběžky vhozené odpůrci této novinky :-)

      Vymazat

Okomentovat