Na houby...

 Vážení čtenáři,

dovolte mně abych touto cestou, pohledem doživotního odsouzence (jiné možnosti veřejně tedy nemaje) poděkoval těm osobnostem co dlouhodobě a zvláště v poslední době vkládali na DA pravidelně kvalitní, nadprůměrné fotografie a také komentovali s nespornou odborností. To komentování, nikoli jen poplacávání po zádech kamarádů a kamarádek zdůrazňuji. 

Včerejším dnem tam totiž nezůstal v tom směru nikdo (nepočítám ty co tam občas něco vloží aby se bez další aktivity prezentovali jako to dělají na mnoha jiných galeriích a pak poděkují za kuk... a tak jsou galerii na houby). 


V aktuální situaci nemá žádný větší smysl trávit čas na Galerii DA klikáním na pravidelnou dávku nesmyslů, pseudoempatie, ničemností (zcela přebíjejících obsah) a s tím souvisejících výsledků desetileté medicíny tam aplikované panem ředitelem Lutonským.

Mezi osobnosti a dlouhodobě otravnými neuměteli bylo z hlediska důležitosti pro galerii položeno rovnítko. Podle toho dnes ta galerie vypadá. Navíc mnozí, zejména z těch dlouhodobě vše snášejících nechtějí vlastně nic jiného než vložit tři fotky za týden, ber kde ber a k tomu si trošku potlachat málem o čemkoli. Dá se to i pochopit, protože nic extra galerijního je k ničemu přínosnějšímu (ani pro sebe) nemotivuje. A nikde nic neleží tak nízko jako ta trocha adorace a TOP na DA. 

Pokud tam někdo někdy něco kvalitního dá, už je to k vidění někde jinde, a není kolem toho tolik ignorance a  trapností vše znechucujících jak tomu je dlouhodobě na DA v podání těch různých kenafohuggofouňosluníkových účtů (parazitujících paralyzérů) kterým se tu Galerii povedlo přetvořit v převážně trapné divadélko často následně zalévané mstou a sprostotou..na hladině do široka rozlité apatie nedůstojné společenství amatérských fotografů. Jako mastné oko v tom plave i algoritmem znehodnocený TOP (díky Slávkovi, který tam dopochvaluje i naprosto nemyslitelné výcvaky svých kamarádů a kamarádek aniž by si na svá díla jen písmenka či bodem nechal ve vší skromnosti sáhnout)...pokud tedy vůbec plave.

Proč tedy GDA nyní sledovat, účastnit se, něco si namlouvat....povolávat tu šálivou nostalgii, tu zlodějku času i zdravého úsudku?



Tedy ještě jednou díky za tu možnost z prvního odstavce . A kdyby Vás obviňovali, že jste ničili DA tak to jste z obliga. Může za to všechno Jeřábek (ten i Photoextract zničil... a chystá se na Zeropixel), je to tam i tam i jinde mnohokrát napsané.