Pochod na Horu Blaník

Za mladých let jsme chodili Pochod Praha Prčice...zvolili jsme si délku a dostali mapu a v ní kontrolní body...na konci párek s hořčicí.




Tady to je podobné. Start je před Kanceláří Prezidenta Republiky, pak minete Sazka Arénu, pak nemůžete minout Digi Arénu, pak poznávací zastávka na občerstvení Čapí Hnízdo...a pak marně i po těch zkušenostech budíte na Blaníku... a skončíte v Prčicích kde se dozvíte, že pohřbívat se nebude do země ale spalovačů mrtvol je dost.

 
108 kilometrů. 

Tři dny nouzového stavu na čerstvém vzduchu...aneb návod jak si vyčistit hlavu.

Komentáře

  1. Drony dnes táhnou, tady třeba při skáze tří soutězek.

    A pro přátele žehu je tu potom možnost předplatného časopisu Plameňák.

    OdpovědětVymazat
  2. Ani ne tak v ..ČICÍCH, jako spíš kompletně v ..DELI. Čerstvý vzduch je potřeba. Fotka se mi líbí, kus prošlapané podrážky nebo šipka kamsi. Blaničtí rytíři dál dělají, že spí ... stále prý není nejhůř. Přeji pěkný den, SX

    OdpovědětVymazat
  3. Ono kdoví jak to s těmi rytíři je, třeba jsou německé národnosti. No nakonec, když jsem tam byl naposled před třemi roky, tak se tam stále válel poklop s informací, že tam Klaus ( ten s průpiskou) zanechal stopu a vyzíval rytíře k invazi do Evropy. Dle obrázku to vypadá, že se rytířské vojsko přezbrojilo a sečné zbraně se jen tak válí po okolí. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tady to máš přímo od Václava náležitě vysvětlené. A teď máme Miloše...

      https://www.youtube.com/watch?v=JvHkxKOMNec

      Vymazat
    2. jj, kudy jedu tudy kradu :-)

      Vymazat
  4. Já jen vždycky žasnu,jak z NIČEHO uděláš NĚCO... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naopak, tohle je autentický nález zbroje Blanických rytířů a já z toho udělal nic k použití :-)

      Vymazat
  5. V některých kulturách mají ve zvyku narážet své opnenty na kůl. Že Blaničtí rytíři dělají to samé hadům, jsem netušil. Asi tím přebíjejí mindrák z toho, že nikdy nebudou moci vyrazit do akce. Nikdy totiž nebude tak zle, aby nemohlo být ještě hůř. 😄

    OdpovědětVymazat
  6. Zanedbaná údržba, nic nového v naší kotlině. Ať tam raději zůstanou, jestli mají holé(e) (v) ruce. Než bychom něco udělali sami, budeme burcovat ty povaleče ((-:

    OdpovědětVymazat

Okomentovat