701

Tak mě přišly od ANO poštou v nenadepsané bílé obálce roušky. Ovšem že žádné nano. A kdyby jen to. Jsou naprosto fádní vizualizace, bez přidané hodnoty a nekonečně plytké. Navíc s širokým bílým rámek kol dokola celé huby.

S nimi se dá jít tak k lékaři, na Finanční úřad nebo se nahlásit na policii. Snad ještě do místního klubu seniorů na lavičkovou merendu. Na pořádnou merendu by to byla ostuda.

A to prosíme příští týden Státní Svátek. To prosím máme Svatého Václava. A to prosím zase po roce budeme hrdými buditeli. A to zase jako každý rok si budeme připomínat kdo koho tehdy povraždil a kudy ze Staré Boleslavi šli Ti co přežili a stáli na té správné straně. Přes Brandýs, přes Vinoř...až na symbol naší státnosti.

No a to uznejte, že musí být merenda a na takovou s takovou plytkou rouškou prostě nelze.

No a tak jsem se rozhodl zhotovit si sobě vlastní. Originální, reprezentativní. Jak vidíte s nezaměnitelným vzorem. Potiskem. 


Finále zvládla bezvadně 3D nano (ANO opravdu nano...) tiskárna. A tak tu mám už týden předem nachystanou roušku přesně na míru. Na moji papulu.
Dostal jsem totiž volňáska.
Na tu merendu je pozvaných přesně sedm stovek pozvaných. Součástí té merendy (a proto jsem pilně sám sobě navrhoval) je soutěž o nejúžasnější roušku. 
Merendu pořádá Hradní Kancléř a je pod záštitou firmy Zhenhua Data Technology se vším cantering servisem. Sedm stovek prominentních lidí na tajné merendě k povzbuzení národní hrdostí a slávě Svatého Václava. Tedy teď už to prozradit mohu. Bude nás tam 701.

Blanické rytíře nepozvali, prý o nich zatím málo vědí.

Komentáře

  1. A je to tu. Další odpůrce bílyho rámu kolem bezobsažné plochy. :-(
    :-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem se teď díval na aktuální stav a z toho dejme tomu posledního průběžného týdne mám pocit, že na DA jsou čtverce v bílém rámu zpravidla s vyšší přidanou hodnotou než ty bez rámu a to jak čtverce, tak obdélníky ...kde mému subjektivnímu pohledu zůstává přidaná hodnota v drtivé většině jaksi utajena :-)

      Jediný kdo v tom dělá chaos je Klásek, protože ten tu nepochybnou přidanou hodnotu zavírá do černých rámu a těm býlím tak zdařile sekunduje :-)

      Vymazat
    2. Cože, jen bíly nebo černy? Rasisti, ultraskorektory na vás! Však oni vám ty rámečky zase...du zakážou stejně jako těch deset malých ***noušků. :-P

      Vymazat
  2. Líbí se mi, že se každý snaží najít řešení s 5 rouškama a jedním respirátorem. Přitom jak prosté. 4 krát akce v lídlu, respirátor do volební místnosti a poslední rouška do kanceláře funebráka. Přeji ti hezké posezení u bezprověrkového kancléře, když budete mít štěstí, tak se najde i hladové prase a možná příjde i kouzelný dědek.
    Copyright úžasný a tak přeji i dobré světlo.
    P.S.
    Snad vám to lampasák ve funkci nezatrhne, proslýchá se , že do 14 dnů zakáže hromadný sex, počítá se od dvou. Tak hold zase budeme 14ti letí, singlsex byl také pěkný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná budou ustanoveni i PSVB aby byl stálý dohled a měl to kdo hlásit :-)

      Vymazat
    2. Vím o ceduli, která nese nápis lampárna.

      Vymazat
  3. Josefe,mohl bych si u Tebe podobnou roušku taky objednat? Odstíny šedé mám tuze rád už od dob zavedení kalibračního proužku! Akorát nevím,mám-li si dát jméno Sysho nebo HonziS...a tak mi udělej rovnou dvě,prosím,s oběma možnostmi. Díky! Cena není podstatná... ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty dvě rány po posledních zubech vlevo nahoře (z pohledu potkávajícího) Ti nevadí? :-)

      Vymazat
    2. Rozhodně nevadí,naopak to beru jako bonus! ;-)

      Vymazat
  4. Josefe, prosila bych jednu originál s Vaším podpisem, ať to stojí, co to stojí ... časem určitě bude mít násobnou hodnotu ;-)... předem děkuji ... SX

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mě napadla i půjčovna :-) Tak jako si těm co se chystají na nějaké významné jednání či antré půjčují v půjčovnách pro ten účel luxusní auta (i s řidičem) nebo třeba sako s okřídlením řečené smoking. Možná bych si teď zřídil pro stejné účely půjčovnu originálních roušek. A každá by měla doložitelnou historii kdo slavný už ji měl na hubě, aby to bylo dost reprezentativní a při dalším zájemci o zapůjčení se dalo na tom dost trhnout... :-)

      Vymazat
    2. J, bylo by to i s certifikátem a časem by rouška získávala čím dál tím originálnější patinu a její hodnota a tedy výše půjčovného by přímoúměrně stoupala ;-). SX

      Vymazat
    3. Vietnamci na to jdou podobně, jen s jinými produkty a bez certifikátu :D. SX
      Novinky.cz

      https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/premachnout-vysusit-a-do-krabicky-vietnamci-zrecyklovali-statisice-kondomu-40337278

      Vymazat
    4. Tady v Hradci už jsme tomu šli příkladem :-)

      https://www.hradeckralove.org/video-v-hradci-kralove-funguje-projekt-re-use/d-73656

      Vymazat
  5. Nedohlédl jsi dál než na Státní Svátek a to byla chyba. Zaslepený buditelstvím jsi zapomněl na budování, které nás čeká na konci týdne, kdy budeme vybírat ty nejčestnější ze všech čestných, aby ukazovali nám cestu vpřed - či vzad - to je jedno. Žádné spotřebování roušek před vstupem do volebních místností, to by byla neprozřetelnost. Jistě je státem podchyceno (proč bychom měli tolik ajťáků), kdo přišel vhodit bilet do urny a na druhé straně - kdo dostal roušku. Nedělejme si iluze, jsme v Česku (((-:

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na svoji omluvu uvádím, že jsem tenhle článek psal ještě před večerním proslovem Předsedy Vlády :-)

      Vymazat
  6. Skvělé.. bavím se, je mi fajn. Ta tvoje rouška plní účel na 110 procent, její účinnost je virtuální. Odkládám svojí hadrovou a ukládám si do telefonu tu Tvoji a s ní se budu prokazovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Josefe, pokud si ji dáš do telefonu, možná by šlo pak skrze ni i platit jako kreditní kartou :-)

      Vymazat
  7. Je pravda, že roušku z vlnitého plechu určitě nikdo jiný nemá. Ale při čtení komentářů jsem se opravdu pobavil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A tak to má být na Blogu :-)

      a tady ještě jeden komentář na delší počtení

      https://domaci.ihned.cz/c1-66819940-diplomate-soudci-politici-350-cechu-ktere-monitoroval-dodavatel-cinske-armady?utm_source=mediafed&utm_medium=rss&utm_campaign=mediafed

      Vymazat
    2. Opravdu zajímavé počtení.

      Vymazat

Okomentovat