Trip with Alenka


Komentáře

  1. Tady si připadám opravdu jako Alenka v říši divů (v dobrém smyslu). Taky pozitivně vnímám, že jsi si nechal poradit od kolegy Sysla a trávovou zeleň si převedl do odstínů šedé a vydáváš to za umění. 😀😀😀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak se později ukázalo kolega Sysel ohrnul nos ...i když mě ho tak ohrnutý nevnutil :-))

      Vymazat
    2. Možná, kdyby si to dal do bílého rámečku, tak by ti to schválil. Víš jaký je to pedant na detaily.

      Vymazat
  2. Hodne dobre, vybore. Ta posledni se zavrenym okem vybizi ke spanku, je cas : )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když už jsme u těch nocí. U toho spánku. Spíš nespánku. Dnes v noci mě napadla taková bajka :-)
      To existuje nádherný barokní sál. A do toho sálu se po mnoha letech podařilo za pomoci různých donátorů sehnat historický nábytek. Tedy originální barokní nábytek. S tou architekturou to po nějakém čase tvořilo jeden celek, kam rádi lidi chodili. No a po nějakém čase přišel majordomus na to, že už se v té místnosti on sám tak nějak ztrácí, lidi spíš hledí na tu nádheru a jeho pomíjejí. A uklízečka přišla s tím, že se ten nábytek děsně špatně udržuje. Prostě že to baroko je sice krásný pro voko ale i ono chce svoje. A tak se dali dohromady a šli za ředitelem. A ředitel byl takovej dosazenej, hovno tomu rozuměl. A tak mu jejich nápady přišly takové rozumné a hlavně starosti šetřící. Navíc nic proti ničemu. No a tak dal ten nábytek do frcu a ani za něj moc nechtěl. Evidentně tak aby se ho snadno zbavil. A místo toho nábytkového baroka koupil překližku. Takový ten nábytek co socani kupovali do odborářských kulturáků a svých svatyní. A co se koupit v té sortě nedalo, to doma utloukl sám.
      I všichni tři se zaradovali jak to dobře vymysleli, co všechno ušetřili a navíc ještě ten barokní akt co tam byl nebude pobuřovat a lidi jim nebudou psát do knihy návštěv prasárny.

      No a teď se tam říká "baroko na mýtince" a Ti tři dělají, že radost se nařídit dá, i v tom socanském nábytku který se tak snadno udržuje a spoléhají na to že lidi jsou hlupáci. A pokud někdo není ať jde jinam.


      A tak Ti tři teď sedí a čekají na seznam aby konečně viděli kdo za to může, než by pochopili že to celé co je napadlo respektují snad jen idioti či milovníci krásně vymetených překližkových regálu, občas nějaké ty spisy či pravidla. Nebo návody na pletení psích deček...

      Vymazat
    2. Takovéhle děsivé noční můry bych mít nechtěl. Asi je to sobecké, ale proto se takhle vylepšeným místům raději vyhýbám. Voni si ti inženýři nějak zdůvodní a nakonec si dokážou najít tu správnou pohodu.

      Vymazat
    3. Prvni asociace po precteni bajky ktera mne napadla je kral ubu, asi je to o vnitrni deformaci ktera nici bez slitovani vsechno jine - nepochopene...

      Vymazat
    4. No po dnešní noci to vypadá, že by k tomu Pi Vlasta mohl podat odborný, kurátorský výklad všem kachním žaludkům co se k tomu dostaví :-)

      Vymazat
  3. V zemi za zrcadlem se ale dějí věci! :-) SX

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejen tam. Dokonce i tam kde už se obvykle nic moc neděje 😊

      Vymazat
    2. Hlavně se nenechat vytočit :D. SX

      Vymazat
  4. Jsem myslel že chodíš na procházky s psicí, a Ty s okenní tabulí (((-:

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi bych měl doplnit, že k žádoucím tvarům byla použita

      Robotická sekačka Belrobotics BIGMOW

      Vymazat
    2. Musím si jít přeměřit tlak, navíc nějak špatně vidím, když se koukám na cenu té úžasné sekačky. No nekup to. (((-:

      Vymazat
  5. Bláznivé nápady,nad kterými lze jen valit oči...(byť trochu kontrastu by neuškodilo - jen názor,nikomu nevnucuji) ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Honzo, vzal jsem si za své to známe heslo "NENECH SE OCHOČIT" ....no a v tom smyslu běhám po loukách s velkou tabulí čirého skla a koho potkávám ten valí oči 😂

      Vymazat
    2. Nějak mi furt (dejme tomu jednou za rok) z toho OCHOČIT vypadává jedno ó (nevím proč, ale vždycky jen v pořadí to druhé). A pokaždy nevím jak je to možny.

      Ale když se podívám v místa, kde jsou ty výzvy stále tak in a aktuální, nechce se mi věřit svým bulvám. Vždyť ten (mor) Jeřábek je pryč, tak to tam snad už je super, prostě fEldorádo. Není? Jak je to možny? Ne, to není možny, že by to tam tímhle davy jásajícím supersprávcovským gestem nebylo od těch dob lepší. Přece komunita promluvila jasně a není lepšího vedení než to co umí nezištně naslouchat komunitě, aby byla spokojená a prostor vzkvétal. Leda, že by byl pes zakopán někde jinde. Jdu si nafackovat, takovy myšlenky či dokonce pochyby si přece nemůžu připustit a vypustit....

      Vymazat
    3. No je klika, že tak chytrých manažérů jako je Lutonský není po webech víc. Kdyby jich bylo víc, tak to bychom asi místo pobytu na čerstvém tvém vzduchu klikali a klikali od webu k webu a bavili se na téma "Nenechte se ochočit...stačí na to naskočit" :-)
      Mimochodem, on autor té provokace (aktuálně je ukryl) je také jedinečný...už asi 14 let...

      Vymazat
    4. Šiš, srabik to smazal, jsem to ani nestihla dočíst. SX

      Vymazat

Okomentovat