Ohlédnutí za DIGIARENOU červen 2019

taková pocitová záležitost...


Komentáře

  1. a můžu si myslet, že na tom ještě pracuješ, já vím můžu, ale ten výraz je až příliš přesvědčivý

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Josefe TOP fotografií z větší části lidí co vloží, nic nikomu neohodnotí jak je měsíc dlouhý ? Lidí co vkládají zejména 5 či deset let staré fotografie, jinde osvědčené a už profláknuté hity a jsou aktivní jen po jejich vložení a jen do té chvíle, než se jim ta aktivita vrátí v podobě skoku do algoritmizovaného průběžného TOPu? Lidí co si zásadně nepálí prsty a spíš se skrze ně dívají na ty co jim DA není lhostejná ?

      Momentálně prostě nebaví a další můj popis toho dění by situaci jen zhoršil... a tak nechci dělat TOP který by podléhal nějakým omezením tomu co jsem popsal výše...

      Vždy jsem dělal TOPy (vybíral ty nejlepší fotky) bez ohledu na barvu dresů. Teď momentálně se mě to příčí...

      Vymazat
  2. Kdyz Pibil jeste vlozi par takovych jako ta posledni, taje snad jeho nej nejhorsi, tak I ti co mu chodi placate po rameni zjisti ze je uplne beznadejny. Ovsem zase naopak doda odvahu druhym majitelum fotaku aby vkladali svoje veledila. Horsi nez ty jeho to byt snad nemuze.
    No a ti co neco umi se prestanou predvadet. DA se prejmenuje DA pro zacatecniky a nic neumejici,.....
    A všichni budou potichu, ponevadz to neni snad demokratycke.
    Pibil mne nadal po mujim komentu do hovad a magoru, kdyz mu to smazali, tak to otocil na mne,...…

    V takovem prostredi se neda delat TOP, spise spodek. Vyhodnoceni nejhorsi fotografie tydne…..a bude jich dlouha rada.

    Ticho, všichni jsou ticho, aby jim Pibil taky nenadal. Vsichni radsi krytyzuji fotky, ktere jsou nekolikanasobne lepsi nez Pibilovi, ale pod jejo srackama budto pochvali nebo se vzdali.
    Ono taky kdyz ho nepochvali tak je zablokuje.

    :) :) :)

    OdpovědětVymazat
  3. Přiznám se, že Digiarénu sleduju pravidelně. Když ale vidím ty vaše věčné putky, zvedá se mi žaludek. Kdo nedokáže snést a přehlédnout jednoho blbce ve svém okolí a neustále na něj reaguje, snižuje se na jeho úroveň. Jenže to na mě působí tak, že kdyby jste neměli koho umravňovat, tak je da mrtvá. tak jako když nedávno na týden ten Váš VP zmizel. Najednou se úroveň snížila, proto, že nikdo na nic nereagoval, byl tam klid. Tak jak psal Pavel Pietroš..."je tu nuda".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pepo, je to od Tebe hezké, že to takhle z dálky a s nadhledem na DA sleduješ a analyzuješ...

      Z dálky :-)

      Vymazat
  4. to Vrazel:
    Je to castecne , co jsem napsal, trosku jiny pohled. Takze presneji:
    Vsichni ti, co vzdychaji, ze by chteli DA tak jak byla predtim, jsou vlastne ti, co stoji v povzdali a cekaji, ze se to nejakym zazrakem zmneni. Vcetne moderator humanik. Jen se divaji a mlci. Sem tam ovsem nekoho placnou po ruce kdyz se jim to zda moc “drsne” vuci VP. Sem tam ovsem napomenou ty co se snazi, upozorni, ze je lepe mlcet a stat v pozadi a cekat az to vola prestane bavit. Vul toho vyuziva, a bude vyuzivat.
    Jak napsal navy:
    “teď pibile voláš po férovosti,až se nadechneš začneš se mstít,urážet, tak dlouho, až se zase proti tobě zvedne celá opozice, a začne to znova brečení ,fňukání a volaní po dodržování pravidel”

    Je to stara dobra Ceska practice, tak jak to bylo za komunismu, a vzdycky. Vnukat za prvni republicou, ale: “ja nemuzu nic delat mam rodinu” . Jen stat a divat se. Nebo udat toho kdo se snazi. To se stalo mne, tak jsem odesl jinam. Ja muzu odejit jinam take, to je pravda, ale beru to zatim jako takovou zabavu, procvicovani mozku, abych uz uplne nezhloupnul.

    Proto, kdyz VP je na dovolene a chysta novou zaplavu fotek, je nuda. Kazdy vi ze prijde zase zpatky a nechteji si to rozhazet, tak jen mlci a narikaji z povzdali. Kdyz by opravdu odesel, nebo aspon mlcel, tak by byli zase pro zmnenu všichni chytri.

    OdpovědětVymazat
  5. Souhlas Josefe, jako bych to psal ja...komunikace s Pibilem je snižování se na jeho úroveň, je to trapné, ale sledovanost to má, jako bulvár

    pavel

    OdpovědětVymazat
  6. Konfrontace zla te nepřivedla na úroveň zla .
    Ignorace zla te přivedla na úroveň zla.
    Ignorace zla te učinila jeho součásti.
    Ignorace zla je souhlas ze zlem.
    Zlo se stane tvou součásti, součásti tvé mysle.

    Ovšem musim rici, ze "snižování se na jeho úroveň " byla vždy výmluva zbabělců.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat