Glass Music

 


Komentáře

  1. Vypadá to, že na spartakiádu jsi nedostal vstupenku, tak jsi musel fotit přes pootevřená vrátka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsem na ta skupinová vystoupení odborník. V tom smyslu mě leze krkem jak to všesokolské, tak to spartakiádní. Ale takhle jak to píšeš podložit skupinové vystoupení mužů v rouškách s harfičkami touhle hudbou, mohla by to být záležitost pro opravdové labužníky 😂bez ohledu na genderovou závislost ...

      Vymazat
    2. A operativně to ještě doplním cvičením s koulemi :-)

      https://www.youtube.com/watch?v=_hMw1C6fPt8

      Vymazat
  2. Jelikož jsem strávil v Novém Boru coby jinoch svá mladická léta coby rytec skla,je mi téma Glass velice blízké. V létě jsem navštívil i firmu AJETO a díval se naživo na výrobu originálních kousků mistrů foukačů. Hezká podívaná,řemeslo blízké umění ještě nevymřelo! .-) I proto se mi tento snímek líbí... ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Nový Bor mám hezké vzpomínky. Tam jsme měli naši první "digitální" výstavu. To bylo v době nejlepších roků Photoextractu :-)

      No a později jsem tam fotografoval pracovně právě to užitkové sklo pro jeden hotel...

      Vymazat
    2. Nebylo to náhodou v devadesátých letech? A jistě víš i to,že zde bydlel i František Richter...

      Vymazat
    3. Bylo to později, nějak odhadem 2008-2010. Ale Franta u toho jako hybná páka tehdejšího tamního fotodění samozřejmě byl. Dokonce mám ten pocit jako člověk, který nás do té výstavy zbláznil :-)
      Byla to myslím doby, kdy Franta psal na DA články Fotografie týden a měly úroveň kterou pak už nikdo následující ani zdaleka nedosáhnul...

      Vymazat
  3. Pěkné umění, lahůdková kompozice :-) ... SX

    OdpovědětVymazat

Okomentovat