Není a nebude

Fotografie, která měla být vystavena v pátek dvacátého března na Digiaréně...



a není a nebude...
...aby ji neprošla záruční doba, tak bude tady...
měla se totiž jmenovat "A přece II."

Komentáře

  1. Je to velká škoda,že se tato fotografie nezveřejní pro více očí...
    Díky za ní alespoň zde!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skoda nebo neskoda, ono nekdy je lepe kdyz je fotografie na miste kde ji to vice slusi, kde ji vice oci oceni.
      Tech oci neni zas na jinem miste moc, a kdyz odectes ty, co vlastne ani nevidi, tak to napocitas na prstech skoro jedne ruky.

      To je jakoby jsi povesil nejaky obraz od Salvatore do hospody, tak by to skoncilo ze by ho pouzili jako terc na sipky,.......

      Vse ma sve misto, a myslim ze muzeme vlastne podekovat administratorum DA ze se snazi oddelit , rozdelit dobre od spatneho, tim ze dobre vyhodi, ponevadz spatneho je vic, tak ma vic hlasu,....

      Vymazat
    2. A to máš velkou pravdu,Rudy!

      Vymazat
  2. Bude nebude, kdo chce tak uvidi, kdo chce tak vi, nekdy oci zabloudi kam ani nechteji, kam je hloupost nepusti.
    Po dlouhe dobe fotografie tohoto typu, ktera ukazuje to co ma a nepoplete divakovi oci.

    Hloupost porad roste.

    OdpovědětVymazat
  3. No. Kdyby ses, Josefe, do každého nesral, nedostal bys ten první doživotní ban. A kdyby ses do lidí nesral dál, zůstalo tam i tvoje Alter ego Tatonka. Dumám nad tím už několik dní a nemohu pochopit tu naprostou absencí hrdosti a sebereflexe. Jinak fotografie je opravdu krásná.A vlastně ani nerozumím tomu patolízalství Rudyho a Syslíka. Domluvil jsem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za takový komentář, za takové formulace následuje na DA udání, následné jeho smazání a buď časově omezený ban, nebo doživotní distanc. Samozřejmě v rámci pravidel.

      Rač si to tedy vyzkoušet přímo na DA...

      Vymazat
    2. Překvapil jsi mě,Františku. Nemile. Patolízalství? Proboha... :(

      Vymazat
    3. Takze odpovim :
      Patolizal,….tady ani nejde o tento termin, spise splhani po cizich zadech,..splhoun.
      No a ten tady napise. Ted,
      To cos napsal ty, kdyby se JJ nesral do druhych, jako treba napsal nepriznivy komentar pod splhounovu fotku, tak by se nic nestalo, mne uz psal splhoun do zprav na Face Book. Stejnymi slovy.
      Ja osobne se s tebou, Franto, ztotoznuju tim, ze se divim, ze se tam Josef znovu nacpal. Ovsem on na to ma snad sve duvody. Takze kazdy dela co si mysli ze je dobre. Doufam. Nikdo nejsme perfect, nekdy napisem blbost, nekdy svoje nazory zmnenime. Nekdy nas to mrzi. A tak to ma byt.
      Ja osobne jsem vymazal muj hlavne ucet na DA ne kvuli protestum, podpore, ale spise ze jsem byl sproste, neunavne, hnusne napadan Pibilem,a tak jsem mu to zacal vracet. A co mne znechutilo je to, ze vetsina se pridala na Pibilovu stranu, s tim ze JA ho zbitecne provokuji, a ze kdyz ho nechm v klidu mne nadavat ze mu nedavam pochvali, tak on toho necha a bude klid. Tak jsem odesel. Byli okolo toho dohady, tak jsem napsal vysvetleni pod muj druhy ucet, ktery byl zalozen na doporuceni s DA, kvuli testovani nefungujici email.
      No a tam mne bylovymazano co jsem napsal, a byl jsem zablokovan.
      To mne nevadilo, napsal jsem tam neco o splhounovi, teda houslistovi, tak jsem ho do ted nazyval. Jsem rad ze jsem z kola ven, a v karantene, tak se mne nedostava pozornosti.
      Semhle , na tento blog sem tam neco napisu, nekdy vice a nekdy mene, nikdo mne to nemaze, jen sem tam Jerabek kdyz se zbudi uprostred noci a zmackne spatny knoflik, tak to napisu znova. Nikdo mne nenadava, nikdo se se mnou nehada. Kazdy napise svuj nazor. Takze takhle o tom patolizalstvi,…..

      Nekdy I sem se lide stydi napsat svuj nazor aby neprisli v nemylost,….

      Vymazat
    4. Rudy, chtěl jsem k tomu co se týká přímo mé osoby a mých pohnutek něco víc napsat (možná napíšu někdy později).

      Ale tady je prima se podívat na aktuální působení Vlasty Pibila.

      https://galerie.digiarena.zive.cz/showphoto.php?photo=206169&cat=509

      a na to je potřeba mít silnější fotonervy než mám já. A ty když prasknou tak se tomu různí ti dovedové zasmějí a případně mě rovnou udají. A na to je na DA fakt spolehnutí...

      Vymazat
    5. no ja ten tvuj duvod, bych rekl vim, si myslim, ale porad se tomu divim,....



      a ten odkaz,...to je typical conversation, nez se nekdo rozcili, vetsinou Pibil, a skonci to mazanim a zablokovanim vsech mimo Pibila,....ten totis nikoho reputaci neohrozi,...

      Vymazat
    6. Se mě moc líbilo, jak to naprosto pasivně celou dobu sleduje Humanitární moderátor. A teď možná ještě za toho naprosto adekvátního "vola" napráskají Vlka a toho pak zabanují. Prostě DA jak klika od blázince...

      Vymazat
  4. No a jinak, napadaji mne dve ceska porekadla:
    Kdyz se stesti unavi, i na vola sedne,.....

    Bozi mlyny melou pomali, ale jiste......

    Uzivejte si vsicky karanteny a nazdravi , tentokrate slivovicka, a tesim se ze si jednou pripiji s Frantem tu domaci,...mozna od Premka? Ja bych bral od Kucerovcu.....

    OdpovědětVymazat
  5. Já se na DA koukám jen občas a to hlavně kvůli paklíkovi a Azhar.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No máš klid :-)

      Ale takhle odešlo z DA tolik tvůrčích fotografů, že DA chřadne čím dál více a to nejen co do průměrné kvality a zúženého segmentu různých kategorií fotografii.

      A o tom to celé je. To totiž vyhovuje těm různým neználkům. A když k tomu připočítáme věčné udávání, kterému je nasloucháno místo toho co by byli Ti různí V.P. paralizováni, tak je neštěstí na světě.

      Vymazat
  6. Asi mi to tady nebudete věřit ale tohle je jeden z mála blogů, které sleduju, protože některé věci, které pan Jeřábek dělá se mi víc než líbí a na DA mi chybí on i jeho komentáře k mým fotkám, které mi už od začátků mého působení na DA pomáhali ve fotografii snad aspoň trochu růst...
    Pak narazím na povídání jako pod touto fotkou a přestože se do dění na DA už fakt nijak nezapojuju, krom velmi výjimečných komentářů pod fotkami, které mě nebývale zaujmou, tak se opět dozvím, že za všechno co se děje na DA včetně přítomnosti Pibila můžu já a s nechápajícím údivem sleduju, jak si mě opět někdo bere do úst a opět zbytečně přemýšlím, co je toho důvodem...
    Mrzí mě to, ale už sem chodt nebudu, protože o tohle už opravdu nestojím a navíc si to při svém zdravotním stavu ani nemůžu dovolit. I když vám tady je to asi upřímně jedno a možná to ještě oslavíte...
    Mějte se tu dobře

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pane Hudeček, není to až tak složité. Prostě projevte jednou tolik odvahy a složte tu funkci moderátora. Jak vidno, nemá smysl takové funkce s nechápajícím údivem.

      No a pak klidně přijďte sem :-)

      Hodně zdraví přeji, časem každý pochopí, že je důležitější než mnohé jiné prvotní požitky.

      Jinak co se týká slavení. Tady hyeny nejsou, tady ne. Když Pibilovci slavili na DA můj vyhazov, tak vy jste mlčel.

      Vymazat
    2. Je evidentní, že jste trochu mimo obraz. Funkci moderátora totiž nevykonávám už od léta. A když jste byl vyhazován, byl jsem dokonce mezi těmi, kteří byli proti tomu. Jen jsem nebyl tak hlasitý jako jiní. Prostě jsem se vyjádřil a dál se věnoval důležitějším věcem. Jenže vy mi to stejně nebudet věřit, protože jsem se nepostavil do první linie a nebojoval za vás do roztrhání těla a tak jste to nezaregistroval. V souvislosti se mnou jste vůbec často neviděl co se vám nehodilo a nebo jste to převrátil v opak. Což mě pořád trochu mrzí...
      A ne, sem už opravdu chodit nebudu, nestojím o další urážky a obvinění, kterých se tu dočkám. Už si jen odsleduju reakce na to, co jsem tu teď napsal a tím s vámi končím. Beze zlosti, jen s lítostí...

      Vymazat
    3. Nikdo Vás tu neuráží.

      a to ostatní co píšete vezmu celkem krátce:

      Já jsem mimo obraz proč? A jenom já jsem mimo obraz? A víte proč?

      Protože moderátoři na DA jsou jakousi tajnou organizovanou skupinou. Pokud pamatujete PE, tak to bylo něco docela jiného. Jste jak tajemná síť jakýchsi informátorů. A pokud někdo byl a není, tak se to prostě jen tak nikdo nedoví. Jedině že by se prokecnul jako se to stalo Vám. Možná teď už je místo Vás moderátorem nějaký pan Pibil. A co po tom vlastně autorům je, že ano.

      Je to takové místo zvláštních pseudoinformací, mlžení a zákulisních mudrování, jak se zdá. A zřejmě to padá od shora dolů.

      Nakonec podívejte se na portrétní fotografii tohoto pána

      https://forum.digiarena.zive.cz/memberlist.php?mode=viewprofile&u=3

      Myslet si o tom už tedy můžete co chcete.

      Vymazat
    4. Baví mě že stejně jako na DA i zde pokračujete v úplně stejné demagogii, kterou od vás prejimaji i další. Srovnání moderátorů na DA a na PE je nesmysl, protože měli na obou webech úplně jinou funkci a úplně jiné pravomoce. A to je prostý fakt, s kterým prostě nic neuděláte.
      A mimo obraz jste především proto, že se ani nesnažíte zjistit jestli jsou vaše údaje, závěry a tvrzení pravdivé a rovnou je sypete do světa.
      A samozřejmě nejste mimo obraz sám. I já jsem často mimo obraz. Ale aspoň se snažím to nedávat veřejně najevo a snažím se to změnit.
      A tvrdit že mě tu nikdo neuráží je buď slepota nebo vědomá lež. Označení jako splhoun nebo houslista jsou snad podle vás lichotky?

      Vymazat
    5. Pokud měli moderátoři jinou funkci na PE. Pak to je tím, že na DA mají funkci jakýchsi zákulisních hráčů s pachutí nekorektnosti a to si myslím že funkci moderátorů zcela popírá.

      No a co se těch přezdívek týká.

      Podívejte sem. Podívejte i na datum

      https://galerie.digiarena.zive.cz/showphoto.php?photo=199590&ppuser=96023

      a to jste byl moderátorem určitě. A jako obvykle jste udělal NIC.

      Ono je totiž jasné, kdy se nedělá nic. A kdy naopak. Na tomhle je to hezky vidět. A takhle to tam se vší tou špínou cvakala leží, leží, leží (a je tam toho na moji adresu a nejen moji víc) a vy si tu stěžujete na celkem milé a úsměvné přezdívky.

      Prostě jste se podílel na tom co končilo mým vyloučením na podzim minulého roku.

      A to je už opravdu všechno

      Vymazat
    6. Vy jste mě nakonec ještě rozesmál pane Jeřábku. Já se podílel na vašem vyloučení? Tím že jsem vás nebránil pod nějakou fotkou? To si vážně myslíte že všichni moderátoři jsou povonní sedět u DA práce neprace dovolená nedovolená a sledovat dění pod každou jednou fotkou? Můžu vám doložit mail, ve kterém jsem panu Lutonskému psal, že vyloučit vás je blbost... Jste vážně demagog profesionál.
      Je ubohost tvrdit, že mě tu nikdo neuráží a když vám to vyvrátím kontrovat tím, že vás uráželi jinde...

      Vymazat
    7. Víte pane, já se stále ještě považuji za úředníka. Dlouholetého. A tak mě přijde dost odporné, pokud někdo ve veřejném prostoru nabízí dokládání nějaké korespondence s třetí osobou. Tím chci také říci, že naprosto nemám zájem. Navíc ve veřejném prostoru existují z té doby Vaše výroky obávající se mého případného NEvyloučení z DA. Také doložitelné a autentické, nicméně veřejné.

      Co se sezení moderátorů nepřetržitého na DA týká, tak to si skutečně nemyslím ale předpokládal bych, že pokud se podobně věci jako následek běžného hodnocení fotografie dějí vůči JJ několikrát týdně, že alespoň něco z toho zachytí, byť si JJ jako pan Pibil stále dokola nestěžuje.

      A opravdu už to poslední: Pozdravujte Františka. On určitě bude vědět proč. Kdo chodí na cizí blog jako na návštěvu, tak určitě ví proč.

      Vymazat
    8. Víte pane Jeřábku, mě nejvíce ze všeho fascinuje, že všechno hážete na hrb jen mě. Přitom moderátorů, kteří tam v té době byli je víc. Jeden se vám tu dokonce objevuje na blogu a vesele s ním rozprávíte. Ale jak při vašem obviňování mé osoby, tak i tady a kdekoliv jinde je potichu a trochu mě tím štve. Jemu ovšem nevyčítáte, že nedělal nic, on je zřejmě ve vašich očích svatý. On totiž nikde nenapsal, že v danou chvíli by bylo pro DA lepší kdyby jste vy ale i všichni ostatní účastníci vulgárních přestřelek včetně Pibila a jeho party odešli. On s vámi totiž veřejně nepolemizuje a ještě vám vaše fotky veřejně chválí. Možná kdybch vaše věci jen z povzdálí neobdivoval ale nad každou se nebesky rozplýval, taky bych na tom byl u vás líp... Nevím jestli vám nebo i někomu jinému teď křivdím, ale takhle to na mě působí. Pokud někomu opravdu křivdím, omlouvám se

      Vymazat
    9. Pane Hudeček, doufám, že se nechystáte tady na mém blogu rozkrývat jmenovitě řídící strukturu Digiareny. Tedy z toho tady udělat ukazování na konkrétní lidi co jsou (když to říkáte) na DA moderátory a neštítí se se mnou komunikovat tady na mém Blogu. Velice bych si přál abyste tu nikoho nejmenoval, ani nenaznačoval. Jen si tak říkám, že na to jak jste psal, že už moderátorem nejste tak jste co se jinak utajované personální struktury DA docela v obraze :-)

      A nakonec můj asi marný pocit. Včera, pozdě večer jsem začal doufat, že my dva jsme si tady u mě všechno řekli. Doufám v to i teď. Snad ne marně.

      Vymazat
    10. Kdybyste i nadále neobracel moje slova, neměl bych už potřebu reagovat. Tak jen pro pořádek: Za prvé, nikoho jmenovat samozřejmě nemám v plánu, jinak bych to už udělal a hlavně jsem takových praktitk dalek. Za druhé, vaše poznámka o tom jak jsem v obraze co se týče personální struktury svědčí opět buď o vaší schopnosti vše převrátit, nebo o tom, že jste můj předešlý komentář nečetl pozorně: psal jsem, a teď cituju sám sebe "Moderátorů, kteří tam V TÉ DOBĚ byli, je víc." Z toho je každému kdo umí číst jasné, že mluvím o tehdejším stavu. O současném nemám páru a je mi to i tak nějak jedno...

      Vymazat
    11. Aha :-)

      Tedy snad už i já pochopil. Jeden z těch moderátorů co tam moderovali když vy jste tam byl ke mě chodí na blog a já s ním vesele rozprávím :-)

      Jsem ty dvě věty logicky sloučil v jednu, neb vypreparování té druhé se ukázalo jako scestné.

      Omlouvám se za nepříliš empatické odvození Vašeho textu.

      A zdravím toho co s Vámi moderátoroval a teď chodí sem abych si s ním vesele rozprávěl :-)

      Vymazat
  7. Snažil jsem se to napsat a informovat o tom už tehdy, když jste rozpoutali tu odpornou virtuální štvanici na "Houslistu". Vladimír se nijak, opakuji NIJAK nezasadil o to, žes byl, Josefe, z DA odejit.To přičti své vlastní aroganci a nesnášenlivosti. Prostě už jsi hodně lidí sral. Vladimír byl zrovna jeden z těch, kteří nechtěli, ať odejdeš. Zrovna tak třeba Bára Nebeská, která za tebe chtěla prosit a sepisovat petici. Já osobně jsem tleskal, že už tam nebudeš otravovat vzduch a trefovat se zbytečně třeba do NaPokraji. Jedete tu, pánové, ve lži, manipulaci a dezinformaci. Neměl bych potřebu reagovat, pokud bych nenabyl dojmu, že jsi, Josefe, lhář. A proti tomu se vymezit musím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Františku Vrbo, včera večer si pokračoval svojí besídkou ve stejné kvalitě subjektivity a zlosti na Digiaréně. Pokračoval jsi až tak, že po promazání adminem tam nezůstalo nic.


      Tady Ti žádné z tvých vymezení mazat nebudu. Jen konstatuji, že tohle bylo poslední Tvoje vyjádření na tomto mém blogu na dlouho dobu. Milion chvilek z Okraje si provozuj jinde.



      Vymazat
  8. Tak Tatonku už taky sejmuli? Se dalo čekat. A tutlají, stejně jak v tý Číně. Jinak moc pěkná fotka. S.X.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni si myslí, že to nevidíme, kdo je tam teď aktivní, komu ta situace vyhovuje a naopak, kdo se odmlčel. (SX)

      Vymazat
    2. Tak Silence, aby nebylo dohadování a různé fámy. BAN Tatonka dostal dopisem na deset dnů od pana Lutonského. Těch deset dnů stále ještě běží. Ale dnes ráno, po tom co pan Lutonský zhlédl včerejší dění na DA mě poslal další dopis, kde ten předešlý co se těch deseti dnů týká vzal zpět a rozhodl, že BAN mění na doživotní :-)

      Vymazat
    3. Inu jo, za to, že pan Vrba Vás arogantně pozurážel, musel být Tatonka exemplárně potrestán. To dává smysl, žejo.

      Vymazat
    4. Mně taky přišel dopis, umlčel mě teď na 14 dnů (prozatím). SX

      Vymazat
    5. ze se tam na to dobrovolne vsicky uz nevyserete a nechate tu galerii Pibilovi a spol

      Vymazat
    6. Beztak jsem tam prakticky už nechodila. Ono tam vlastně už není o co stát. Je to o lidech hlavně. Mě bavila ta předešlá parta, byla legrace, bylo to o tom pocitu, pozitivní energii, proto tam člověk rád chodil. Teď je to proměněné. Sankce a hrozby banů, trapné průpovídky o ožratí se v putyce. Nic pro mě. SX

      Vymazat
    7. tak nejak mne to pripada,....skoda

      jedine kdo tam ma nezystne zajem o nejakou partu je Paklik,...

      Vymazat
    8. No až na to, že ho ta pletichářská parta včera bez studu udala a předhodila davu...

      Využili to negativní vnímání práce moderátorů a posvítili na něj.

      Samozřejmě, že za to pan Hudeček nemůže. Jako vždycky.

      Vymazat
    9. Paklik to odnesl, mám pocit, že stojí někde uprostřed. SX

      Vymazat
    10. A to nedělá dobře stát uprostřed. Pro zdar projektu je třeba stát "na okraji" :-)

      Vymazat
    11. No, ale vysvětlujte to Paklikovi, ještě by z toho okraje mohl spadnout. Zase jako uprostřed má člověk dobrou stabilitu :p. Takže si myslím, že i když do něj ti z okraje strčili, že on to s přehledem sobě vlastním ustojí :-). SX

      Vymazat
    12. Já jsem se dnes ráno dočetl na DA, že je v první řadě pro klidnou a hlavně trvalou existenci zásadní, nechat v klidu pana Vlastu. Když nenecháte v klidu pana Vlastu může to mít fatální dopady na počet aktivních účastníků. Z toho je potřeba aby každý sám u sebe vyvodil ty správné zásady svého jednání a pak je možná fuk jestli na kraji, po kraji nebo uprostřed bude vegetovat :-)

      Vymazat
  9. Co se týče DA stačí mít spolehlivý antivirový program, pokud náhodně klepnu, či ze zvyku klepnu na adresu DA, zařadí Eset tu nejvyšší rychlost a následuje stručné sdělení : Certifikát webové stránky byl zamítnut

    Certifikát používaný serverem byl označen jako nedůvěryhodný a připojení není bezpečné.

    Zkuste to později nebo prostřednictvím jiného připojení k internetu.

    Přístup na tuto stránku byl zablokován.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Josefe, abys v tom zrnění alespoň něčeho dohlédl, tak tam teď budovatelská úderka zamýšlí nad heslem

      "Kdo nezabrání křivdě, je stejně vinen jako ten, kdo ji spáchal."

      Tedy to co už jsi i ty tam zažil a myslím, že k tomu případný přímý přenos nepotřebuješ :-)

      Vymazat
  10. jinak fotka moc fajn a tedy trochu sobecky, je mi fuk kde ji vidím.

    OdpovědětVymazat
  11. Hora porodila myš

    Rumovník

    OdpovědětVymazat
  12. a přece se točí. sice to nepronesl, ale funguje to i bez výroku. všichni to vědí. tedy až na plochozemce ,-)

    OdpovědětVymazat
  13. Pepa ma blog
    Rudy pise
    To se mame

    uz asi ne, blog neni celostatni, ani local
    nevim kolik lidi to chodi cist
    ani nevim proc si vybrali zrovna s tisice jinych tenhle
    Nejen to, ale se vtelili do imaginarnich postav ktere jsou vymysleny, rozdelili si prezdivky.
    Sami pisou o vsem, delaji si srandu, ale tady, my nemuzeme.
    Oni maji pravdu a zastavaji se hrdiny, nemocneho, ublizenemu,....my jsme spatni.
    Osobne, co ja si myslim:
    Lada lze.
    Lada prekrucuje a manipuluje.
    Lada mne lhal, nekolikrat, treba s FotoBook.....
    No a ja mu od te doby neverim ani slovo, takovej jsu ja.
    Ted to nepisu o houslistovi, coz je tady kde ziju takova postava jako Svanda Dudak.
    Ted jsem napsal muj osobni nazor na Ladu. Coz je snad moje pravo.
    Kdyz se Ladovi nekde nelibi, tak tam nechodim a nectu. Neplacu na cizich rameni ze mu ublizuji.
    Muzu psat a psat, muzu to rozebirat, muze to byt roman, ale Lada mne za to nesoji, neni muj typ.
    Frantiku, mnel jsem te zdycky rad a porad mam. Tentokrat jsi skocil na spek. Ale nevadi,..poznas nepoznane.Zivot jeste nekonci. Mas krasnou rodinu, venuj se jim, a sedni si nekam do kouta a pis si o necem hezkem. Nemuzes pomahat bezpravi, kdyz nevis kde je bezpravi. Treba zadne nebylo tam kde to hledas.

    A timhle bych to povazoval za uzavrene, zadnou odpoved nepotrebuji, vim co vim.
    Vyskrknete si links na tento blog a nechodte sem. Bude to to jeste horsi . Neni treba panikarit, zas tak moc lidi sem nechodi.


    OdpovědětVymazat
  14. Mala technicka zavada, my se tady bavime celou dobu o tom kdo zavinil smazani Tatonky. Zatimco Vrazel se muze radosti zblaznit ze prisel na to kdo zazadal o smazani osobne napadajicich komentu Vrby,……coz všichni vedeli,….ovsem vyuzili na preladeni davu na jinou vlnu,…tak asi.
    No ono nekdy te to prekvapi, jak nekdo ozije na miste kde vlastne nechce byt.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rudy ten bude první na celém Valašsku komu se povede na stejné místo pětkrát vrátit a desetkrát odejít 😁

      Vymazat
  15. Přestože moje noční obhajoba a argumenty se "ohřály" na DA jen pár desítek minut a byly společně s ostatními ráno adminem smazány (což bylo vpořádku), podařilo se mi za pomoci přátel rekonstruovat smazané komentáře a narychlo je pověsit:

    https://paklik.rajce.idnes.cz/nastenka#da.jpg

    do neví - zajisté nerozumí.
    a kdo ví a nechce - tak nečte, nevidí, neslyší...
    ale tak už to chodí.
    víc debatovat nebudu.
    na DA to nedám, tam by to mělo extra sníženou dobu trvanlivosti ,-)

    OdpovědětVymazat
  16. Odpovědi
    1. Děkuju. A opravuji tvrzení, že ostatní komenty byly "vpořádku" smazány, zapomněl jsem na Josefa Kr., jehož komenty byly smazány "bůhvíproč"

      Vymazat

Okomentovat