Dycky v pátek 12/2020

Minulý pátek jsem tu tak nějak vyzýval k fotografování toho čím aktuálně žije nejen tato republika. Od té doby vnímám, že hlavní téma zpráv nabralo postupně podíl možná devadesáti procent ze všeho co chrlí všechny možné redakce a zprávařské weby. Asi nikdo se tomu neumí vyhnout. Postupně je to ovšem pro mnohé deptající, rozkládající dobrou mysl a zatím bez i malého světla v tunelu. Spíš se postupně zháší i to co se ještě před pár týdny zdálo nezhasnutelné.  
Dnes je čtvrtek a teď tady vidím, že by pro mě nebyl problém vložit sem čtyři fotografie právě z toho aktuálního, deptajícího dění. 

Stopl jsem to a rozdělil na půl. Tedy dvě fotografie které se týkají předchozího odstavce a dvě fotografie sterilní k aktuálním jevům a situacím. Snad to přece jenom bude tím rozdělením o trošku veselejší a do prodlouženého víkendu přívětivější. 











Co dnes závěrem?
No snad jen to, že vybíjená může začít s přáním i tak prima víkendu :-)

A protože tady u mě na Blogu za poslední dobu přibylo a přibývá docela dost nových čtenářů a mnozí z nich se vracejí, tak přidávám ještě pravidla vybíjené, trošku už zasypané v čase, které najdete ZDE.

Komentáře

  1. Ahoj! Je to neblahá doba a jsme-li nuceni i k vybice,o to těžší. Nevím,jestli jsem to správně pochopil,vyřadím-li fotku číslo 3 s červenými pytli,ale každopádně mě nadchla fotka č.2 s černým kosem a zátiší s pečivem...;-)
    Snažme se být pozitivní,samozřejmě vyjma nákazy...

    OdpovědětVymazat
  2. Dodatečně se přidávám ke gratulaci. Jak jsem psal vedle, na PC teď nemám téměř čas. Proto tentokrát nebudu ani vybíjet.

    OdpovědětVymazat
  3. Pane Jerabek, damy a panove a snad i deti, co sem nakukujete. Za minuli, nebo vlastne tento tyden se hodne zmnenilo. Chudaka Tatonku po vymazani jeho mirumilovneho komentu a jeho fotky , portretu pana Jerabka , zablokoval Hudecek s kumpanama na DA. Bezdomovec bezdomovcem zustane. Tentokrat ne vlastni vuli .
    Zhanim slabikar kde bych si osvezil psani a zvolani:
    Milo! Emo! Olo! Julo! Franto!
    Cela parta se sebjehne a po rameni poplaca.
    Na pokraji uz to neni jak byvalo, kdyz tam jeste uradoval Trnka, nez ho houslista vystrnadil, ale drzi pri sobe. I vesnican se prida.
    No a tvorime.
    😎

    Mame maso.
    Ala soli.
    Jime maso.
    To se mame.



    😴

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rudy :-)

      Fakt je ten, že funguje propracovaný systém, jehož hlavním atributem je udávání, utajení, jak za doby státní policie. Pak prostě mizejí lidé (jako třeba A3). Vytváření strachu těch co tahají za drátky...

      Vymazat
  4. Nejvíce se mi líbí ten odvoz Hamáčkových poradců(3) a o palci dolů pro nějaké to další foto přemýšlím již od pátku a nevím jestli si ho nakonec nestrčím mezi nárazníky, že bych měl omluvu za neudělení.

    OdpovědětVymazat
  5. první a třetí patří k sobě, tak jako druhá a čtvrtá. takže opakovaný záznam videorozhodčího potvrdil, že se vylučovat nebude ,-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat