fake.news@postfactic.world

...tak doufám, že Poster Posterizuje Postfakticky...

...není to tu přece nějaké fake news...ale seriozní foto-grafický blog...

Komentáře

  1. Nadherna fotka , nadherne udelana a umistena do actualniho clanku o neresti co se vkradla do celosvetoveho informacniho (uz se nemuze nazyvat takhle) system. Zadna zodpovednost, zadne ethic, jen honba za senzaci, penezmi, kratkou slavou a mozna, to je nejdulezitejsi je to politycka agenda tudiz touha po moci ktera uklouzla.
    Ovsem to vsechno si pamnetnici porad pamatuji s let drivejsich , namisto aby to skoncilo, tak se to rozsirilo ......jak rakovina.

    Jeste k jine realite, podival jsem se , chtel se podivat na nejake treba fotky, jak se nekdy u mne rano stava, a po shlednuti znameho komentu od mistra:
    "(asi trochu lépe, poladit v BW?)"
    jsem jeste mnel odvahu skocit na druhy:
    "Spíše nezaujala..., za mě bez popelnice a větví(3:2 na š., nebo i zachovat čtverec)."
    u druhe fotografie ktera byla umystena do Foto Top na jinem vice serioznim server a sklidila velky uspech presne tak jak je.
    Tak asi tohle misto kde uraduje Fake News individual a porad jeho kariera stoupa, pravdepodobne neskonci, je to velmi dobre podhoubi a dari se.... tak tohle misto definitely vyskrknu ze svych shortcut , kde jsem to porad mnel v categorie "comedy"

    Nadherny weekend preji vsem a snad si uzijete touzeneho snehu a zimy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Rudy, já v tom pozitivním slova smyslu vyhlížím nové fotografie na tom "seriozním foto-serveru" z těch pravidelně vystavujících asi tak na pět, ne o moc více lidí.

      A většinou mě při tom vyhlížení potká smůla, že zrovna aktuálně tam píší svoje, prostředí zamořující zbytečnosti, většinou odvozené ze své převážně nebo výhradně turistické mizerné tvorby pibil, sluník, honzj či nomád.

      V té chvíli pozitivně vnímám, že zrovna nejsou k vidění k fakenews podobného ražení jaké produkují zejména petr64 nebo funion. A to je fakt pozitivum které většinou není na další dlouhé proklikávání.

      Tím chci říci i to, že komentářů, které by byly relevantní a navíc měly nějaký větší přesah je pomálu, jsou v menšině a opět se týká velmi malého podílu autorů, kteří je produkují tak řečeno spolehlivě. Výše zmínění (a někteří další) válcují galerii aniž cokoli přínosného vyprodukují. Určitě není jednoduché se tím nenechat otrávit.

      Z těch autorů a kritiků co nastoupili (případně znovu se vrátili) v posledním půl roce se toho povedlo velmi málo, téměř nic v trvalejších hodnotách (při součtu kvality vlastních fotek+kvality vlastních komentářů+nepřilnavost k vychytralosti podvojného účetnictví) a o to je ten pohled tristnější...

      ....a jak bylo přáním hybatelů... o to je ten seriozní foto-server klidnější :-)

      Vymazat
    2. Já mívám čím dál častěji pocit,že vracející se na DA jsou ti,kteří předtím neunesli kritiku - a teď mají KONEČNĚ volné pole působnosti!

      Vymazat
  2. mám pocit, že to tam je tak "hele takový cvak za 8/9/ já umím taky" a tak se to rychle nabaluje a i těch cca 5 o kterých se zmiňuješ, ten svinčík přestane za chvilku bavit. Komentáře..mající jakýsi přínos, to je to samé. Upřímně je to těžší jak udělat aspoň trochu koukatelnou fotku. Je snadnější nabalovat nesmysly na nesmysly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Josefe, ono to vypadá, že ten stav je vlastně plánovaný výsledek (možná už zbývají jen detaily ke 100% výsledku). Plán který se realizoval půl roku (v archivu DA vedený ve složce "Normalizace 2019/2020") a jen my jsme ho jaksi pozitivně nepochopili...

      Vymazat
    2. Komentáře..mající jakýsi přínos, to je snad bonus, kdyz ti nekdo nekde nekdy dokaze opravdu neco prinosneho rici, a neni to tak jednoduche zase, tak jak placat blbosti jen aby jsi vypadal ze neco vis, nebo necemu rozumis,.....
      Nikdy jsem nebral doslova, jak se rikava ze blbost boli. Ovsem kdyz ctu nejake komentare Vlasty, tak jsi musim vzit pilulku.
      Vsichni jsou radi, kdyz nemusi cist ty jeho zvasty o pravidlech atd, tak mu radsi ani neodpovidaji, jen prisvedcuji.
      Ale to je asi starost jinych…...

      Vymazat
  3. nejlepsi "fake news" ever:

    https://youtu.be/tVo_wkxH9dU

    OdpovědětVymazat

Okomentovat