Listování

konceptuál z listů roku 1968 a listů roku 2019


asi deset dnů staženo koženým páskem od kalhot po mém strýci, zatíženo Dvěma tvářemi Anny Fárové..

Komentáře

  1. Jestli můžu, nechal bych tady vzkaz pro Rudyho, na kterého nemám kontakt. Viděl jsem jeho výstavu "na pokraji" a opravdu se mi tajil dech.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli myslíš toho Rudyho, co ho pro nezpůsobilost teď vyloučili z DA tak to jsi na dobré adrese, protože sem chodí a určitě ho Tím vzkazem potěšíš :-)

      Vymazat
    2. diky moc, muj kontakt je budto Face Book:
      https://www.facebook.com/Rudychor

      nebo email Rudychor@msn.com

      Vymazat
  2. S fejcbůkem zatím nekamarádím, ale kvůli Tobě to možná přehodnotím. Jinak zatím stále jsi na prvním místě v TOPu. Možná budeš mít i fotografii týdne. (to byl vtip)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slovo Moderátora tohoto Blogu:

      Ve středověku (a to nejen) hordy náboženských fanatiků, když odsouzeného nepřizpůsobivého umučili, naložili ho do káry, dovezli doprostřed osady a vytáhli na ten nejvyšší strom či sloup. Tak aby byl odevšad dobře vidět a aby na něj dobře Sluníčko vidělo. Jeho vyříznutý jazyk mu přišili na kacabajku aby nešel z návsi přehlédnout. No a jeden z těch fanatických parchantů na vedlejší pracovní poměr udavač sedával ve křoví a zaznamenával ty co šli kolem umučeného a neplivli si, co si málo plivli a nebo dokonce vyjádřili k němu jistou dávku sounáležitosti nebo lítost. Odsouzený tam visel tak dlouho, dokud strach náležitě nepronikl do hlav spolu osadníků. Ti nejodpornější ho nakonec mohli za odměnu už proschlého a okoukaného odnést za zeď místního pohřebiště a bez následných stop od něj ulehčit světu. Zpátky se vraceli za zpěvu písní a odměnou jim bylo podsvinče ze soudcova stáda...

      Vymazat
    2. Ono , kdyz to clovek cte, tak to vipada nednesene, prehnane a vzdalene v minulosti, dneska jsou jiz svobodni , osviceni a kultivovani.
      Jen zdani.
      Opak je pravda.
      Porad stejne metody , stejna praxe, jine nazvy, pozmnenene zpusoby navenek.
      Konec ovsem porad stejny.
      Staci jeden idiot, jeden udavac a stado bude naslledovat samozrejmne podle pravidel.
      Proc ne? Podsvince je dobra odmena……

      Slava nazdar vyletu, nezmokli sme uz sme tu.…..

      Vymazat
    3. I dark side muze byt osvicena Slunickem , zrejmne

      Vymazat
  3. Tahle mi velmi utkvěla v paměti - super!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat