Pláží...

Nebylo kam šlápnout.

Tedy bylo, ale když se došláplo, tak se to cukalo, nebo svezlo po opoceném, ještě růžovém mase, což nevyvolává zrovna vkusné pocity.

Masa jich byla, při prvním opalování s ce100fkou za exotikou...za pár stovek

...u mrtvého moře...



Komentáře

  1. Barevné podání sluší,ale je to pro mě takový nedotažený od Tebe,Josefe.Chybí mi tam něco co dákážeš do svých fotek dát.

    OdpovědětVymazat
  2. Mam takove Déjà vu , myslim ze jsem tohle videl uz, mozna dokonce na Foto Book

    Milosi, kdyz necemu nerozumis, nevidis do toho , tak to neznamena, v tvem pripade, ze je to spatna fotka, nebo mene nez dobra. Ja znam Pepu uz leta, ale muzu rict, ze nikdy nikde nepublicoval fotku, ktera by byla slabsi urovne. Ma pravdepodobne tisice , o kterych si neni jisty, ale kdyz neco publikuje, je to, podle neho, TOP. A v kazdem pripade zatim JO. Nekdy se chova jako rozmazlene fagan ktery potrebuje nafackovat, ale tak jak se ho snazi fackovat na DA to dela jeste horsi. Musi to udelat nekdo kdo je aspon v jeho urovni. Ja se osobne divam na tvorivost velmi jinyma ocima, nez vetsina na DA, coz je vlastne patrne. Nekdy vidim pribeh ktery ani autor nevidi, jsou veci kterym nerozumim, nebo v nich nic nevidim. Ovsem musim se priznat ze u vytvoru Jerabka mam vzdy velmi stejne videni,...…………...Jen jsem to chtel napsat, mam odpoledne, piju mojito a jsem rad ze nemusim na takovou plaz jaka je zobrazena a popsana, ktera je nekde v Jordansku 2019

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen Rudy k tomu co píšeš krátce: Fotka je to dost čerstvá, letošní a v první chvíli mě to přišlo, že jsem našel torzo Avignonských slečen :-)

      Vymazat
    2. Tak je to jen Déjà vu,.....

      Vymazat
  3. Presne, ale kazdy neni fanousek kubismus,...velmi dobry nalez,....

    OdpovědětVymazat

Okomentovat